header-image-vb.jpg

Trainen en oefenwedstrijden 10 juli t/m 25 augustus

9-7-2023  | 

 

Mogelijkheid tot training en wedstrijden in de periode van 10 juli 2023 tot en met 25 augustus 2023:

 

De laatste trainingen van het seizoen 2022-2023 hebben inmiddels plaatsgevonden. De nieuwe teamindelingen zijn bekend en eenieder maakt nu deel uit van het nieuwe team waar hij/zij is ingedeeld. In het geval deze nieuwe teams al voor de zomervakantie willen opstarten, bestaat de mogelijkheid om te trainen en wedstrijden te spelen.

 

Trainen:

Op korte termijn wordt een tijdelijk trainingsschema gepubliceerd dat geldig is van 10 juli 2023 tot en met vrijdag 25 augustus 2023. Dit schema sluit zo veel als mogelijk reeds aan op het definitieve schema dat ingaat op 28 augustus 2023. De nieuwe teams mogen gaan trainen op de in dat trainingsschema aangegeven dagen, tijden en velden. Dit betekent dat teams die willen trainen geen trainingstijd hoeven aan te vragen, maar op de in het tijdelijk trainingsschema aangegeven dag en tijdstip gebruik mogen maken van het aan hen toegewezen veld. Voor de goede orde wijzen wij erop dat afwijkingen daarvan niet mogelijk zijn. Indien een team niet reeds voor de zomer opstart en geen gebruik wil maken van de toegewezen trainingstijd is dat geen probleem en hoeft het betreffende team dat niet door te geven aan de Technische Commissie.

 

Voor de goede orde wijzen wij erop dat teams die willen doortrainen zelf dienen te zorgen voor trainers en materialen.

 

Oefenwedstrijden:


Voor teams die ook reeds voor 28 augustus 2023 oefenwedstrijden willen spelen op weekdagen, geldt dat zij dat kunnen doen op de hen aangewezen trainingstijd en alleen als het team dat traint op het aangrenzende halve veld, aangeeft dat zij geen gebruik maakt van dat halve veld en derhalve toestemming geeft voor het gebruik van het hele veld.

 

Voor teams die een oefenwedstrijd willen spelen in het weekend, geldt dat daarvoor tijd gereserveerd kan worden op de gebruikelijke wijze, derhalve via het wedstrijdsecretariaat.

 

 

Wij wensen iedereen een fijne zomerstop!

Met sportieve groet,

Technische Commissie