header-image-vb.jpg

Sponsor een team met kleding

Mixed Hockeyclub Berkel-Enschot is trots dat een groot aantal sponsoren de vereniging ondersteunen. Met deze sponsoren worden meerjarige overeenkomsten gesloten waarbij over en weer de prestaties en financiële vergoedingen overeengekomen zijn. Tevens zijn expliciete afspraken opgenomen over marketing, exposure en logo vermelding. Het bestuur en sponsorcommissie hechten grote waarde aan het optimaal en eerlijk dienen van de belangen van al onze sponsoren en het naleven van de afspraken uit deze overeenkomsten.

Mede in belang van de club en onze sponsoren gelden een aantal spelregels en tarieven ten aanzien van teamsponsoring. Deze gelden voor elke potentiële teamsponsor.

Mixed Hockeyclub Berkel-Enschot heeft meerjarige sponsorovereenkomst met CLUB dé Hockey en Golf Specialist gesloten, waardoor alle officiële thuisshirts voor de jeugd vanuit de winkel van onze Retail partner voorzien zijn van ons clublogo.

Het is daarom ook verplicht om in ieder geval het thuisshirt bij CLUB af te nemen. Dit draagt bij aan de eenheid en uniformiteit van onze vereniging. Voor alle overige kledingstukken, waaronder trainingspakken geldt deze verplichting niet, al wordt het door het bestuur wel op prijs gesteld als gesponsorde materialen bij CLUB worden afgenomen.

Het volledige sponsorregelement vind je hier.