header-image-vb.jpg

Sponsor een team met kleding

Er is sprake van teamsponsoring als er een zichtbare commercieel georiƫnteerde reclame uiting aanwezig is. Deze reclame is meestal te zien op kleding; meest voorkomend zijn truien & trainingspakken, sweaters e.d. Het betreft geen clubtenue (wedstrijdshirt en -broek of -rok), daar deze exclusief door CLUB uit Tilburg met het MHCBE-logo worden geleverd.

Deze regels omtrent teamsponsoring zijn van toepassing voor zowel junioren- als senioren teams. Indien een team reclame uitingen draagt op een of meerdere van haar kledingstukken is de sponsor een bepaalde bijdrage aan de club verschuldigd.

De sponsor dient minimaal een sponsorpakket van MHCBE af te nemen. Dit kan al zijn het businessclub lidmaatschap ad. € 250,- maar u kunt ook in overleg met de sponsorcommissie voor een ander pakket kiezen. Omdat CLUB uit Tilburg een van onze kroon sponsoren is gaan we er wel van uit dat het gesponsorde materiaal daar ook afgenomen wordt.

Exclusiviteit: Exclusiviteit voor branchesponsoring is in de contracten met enkele sponsoren, te weten Rabobank, InBev overeengekomen. Dit betekent dat er geen reclame van branchegerelateerde bedrijven op de club aanwezig mag zijn. Bestaande sponsoring dient te worden verwijderd of te worden gemeld opdat in overleg deze kan worden beƫindigd. In geval van twijfel of andere vragen kunt u zich altijd wenden tot de sponsorcommissie.