banner-beheercommissie.jpg

Belangrijke informatie zomer + start seizoen 2024-2025

Nieuwsafbeelding
12-7-2024  | 
De zomervakantie is begonnen hieronder een aantal belangrijke data en afspraken binnen de club.

26 augustus starten de club trainingen voor junioren en jongste jeugd. Op deze datum gaat ook het trainingsschema in. De trainingstijden worden zichtbaar in de MHCBE app in het menu ‘Trainingsschema’ te vinden onder het menu Club-Info.

31 augustus worden samen met diverse verenigingen in de omgeving oefenwedstrijden georganiseerd voor alle jeugdteams(O12 t/m O18) die eerste klasse of lager spelen.
Deelname aan deze oefenwedstrijden is verplicht. Meer info volgt vanuit de
jeugdcommissie inde coach app-groepen.

7 september starten de competitie wedstrijden voor junioren en jongste jeugd. Zodra het speelschema bekend is zal deze zichtbaar worden in de MHCBE app en hockey.nl.

Wil je trainen of oefenen in de periode vóór 24 augustus? Reserveer dan een veld per mail naar [email protected] Wil je in een weekend trainen of een oefenwedstrijd spelen? Mail dan naar [email protected] m.u.v. 31 augustus vanwege de verplichte oefenwedstrijden.

9 september kunnen coaches een verzoek indienen voor een tweede
trainingsmogelijkheid. Deze verzoeken dienen per mail verzonden worden naar
[email protected] voorzien van teamnaam, gewenste dag/tijd(max 1 uur) en naam van de trainer. Deze trainingen worden door ouders zelf georganiseerd, hierbij kan wel gebruik worden gemaakt van de trainingsspullen van de club. Deze spullen mogen het clubterrein niet verlaten.

Een fijne vakantie gewenst!
Met vriendelijke groet,
Technische Commissie