banner-beheercommissie.jpg

Wie zit er in de materiaalcommmissie?

Nieuwsafbeelding
7-5-2024  | Gewijzigde samenstelling Materiaal Cie 

Onlangs hebben Hidde Naaijkens en Piedro van den Heuvel afscheid genomen van de materiaalcommissie en inmiddels is Hidde toegetreden tot het bestuur van MHCBE. De afgelopen jaren waren Hidde en Piedro druk met de inkoop van nieuw materiaal en waren zij op de meest uiteenlopende tijden op de club te vinden om keepers/ trainers te voorzien van nieuwe of vervangende materialen. Via deze weg willen wij hen bedanken voor hun inzet en wensen wij Hidde veel plezier en succes in zijn nieuwe rol als bestuurslid. 
Met het afscheid van Hidde en Piedro hebben we ook twee nieuwe leden mogen verwelkomen, namelijk Ronald Verlaan en Rutger Melse. De afgelopen tijd hebben Ronald en Rutger zich ingelezen in het reilen en zeilen van de commissie. Vanaf heden zijn zij het aanspreekpunt voor de materialen binnen MHCBE. Tevens zullen zij zich bezig gaan houden met het opstellen van een nieuw beleidsplan voor de materialen. Daarover later meer. 

Wat doet de Materiaal Cie ook al weer? 

De naam is niet héél creatief gekozen. De Materiaalcommissie verzorgt het keepersmateriaal voor alle keepers van MHCBE. Daarnaast voorziet ze alle teams van ballen, hesjes en hoedjes voor hun trainingen. Ook de uitgifte en het beheer van de lockers valt onder haar verantwoordelijkheid. De Materiaalcommissie is uitsluitend te bereiken via: [email protected].