header-image-vb.jpg

Fotoshoot voor Jumbo plaatjesboek 11 & 18 november

Nieuwsafbeelding
3-11-2023  | 

JUMBO HOCKEYPLAATJES MHCBE

MHCBE start samen met JUMBO supermarkt een actie voor het sparen van hockeyplaatjes.

Dit keer gaat het niet om de nationale hockeyberoemdheden, maar worden de spelers van MHCBE afgebeeld. Daarmee maken we een prachtig fotoboek van onze club voor jong en oud!

Op11-11en 18-11 vinden de fotosessies plaats om de competitie spelende teams en 2 coaches op de gevoelige plaat vast te leggen. Op deze dat ais er een fotograaf aanwezig op onze club.

Het schema wanneer de teams verwacht worden zal zsm gedeeld gaan worden. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

LET OP: Er kunnen maximaal 1000 foto’s worden geplaatst. Om deze reden kunnen alleen van de (jongste) jeugdteams en dames en heren 1 maximaal 2 coaches op de foto.

Om ervoor te zorgen dat alle jeugd zeker een plekje in het boek krijgt, hebben we ervoor moeten kiezen om een aantal seniorenteams niet op te nemen in het boek. Te weten: Dames donderdag teams, trimmers, veteranen dames en heren en Seven teams.

Deze teams mogen zelf een teamfoto aanleveren van minimaal 1,5 MB voor 18-11-2023 door te mailen naar[email protected]o.v.v. " hockeyplaatjes”.

Om ervoor te zorgen dat we in de beschikbare tijd alle teams en 2 coaches kunnen fotograferen, zijn we gedwongen om een zeer strikte planningvan 10 minuten per teamaan te houden.

Om eea vlot te laten verlopen ontvangen jullie vooraf nog instructies die van belang zijn om aan deze planning te kunnen voldoen.

11-11-2023: Benjamini’s, trainende mini’s, O8, O9, O10, O12, O14. Ook Heeren van Brabant.

18-11-2023: O16, O18 + maximaal 2 coaches, seniorenteams zonder muv: Dames donderdag teams, trimmers, veteranen dames en heren en Seven teams.

Bij andere plaatjesacties is gebleken dat kinderen het achteraf soms vervelend vinden om op de teamfoto en bij de portretseries te ontbreken. We hopen dus echt dat iedereen op de ingedeelde tijd aanwezig is, want we kunnen absoluut niet van de planning afwijken!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Dringende vragen? Mail naar [email protected]o.v.v. " hockeyplaatjes” .