header-image-vb.jpg

Verdrietig bericht

Nieuwsafbeelding
9-3-2023  | 

Beste leden, coaches en ouders,

 Met veel verdriet moeten wij jullie mededelen dat Veerle Blok (13), speelster van MO14-1, is overleden. Als kleine meid is Veerle lid geworden van MHCBE en gedurende de afgelopen jaren hebben wij Veerle leren kennen als een vrolijke, lieve en slimme meid, die vol passie en inzet de hockeysport beoefende. Veerle was thuis bij MHCBE en maakte indruk zowel op als buiten het veld.

Nadat ruim een jaar geleden bij Veerle een ongeneeslijke ziekte werd geconstateerd en op initiatief van Veerle de Stichting Veer(le)kracht werd opgericht, hebben wij vol bewondering gekeken naar de moed en de kracht van Veerle en haar altijd sprankelende aanwezigheid op onze club. Met elkaar hoopten we op een wonder. Dat wonder is helaas niet geschied.

MHCBE heeft ongelofelijk dik verloren.

In verband met het overlijden van Veerle wordt zaterdag a.s. bij alle thuiswedstrijden van de junioren van MHCBE en de Heeren van Brabant een minuut stilte in acht genomen. Op zondag a.s. wordt bij alle thuiswedstrijden een minuut stilte in acht genomen.
Teams die uitspelen en ook een minuut stilte in acht willen nemen, kunnen dat voorafgaand aan hun uitwedstrijd verzoeken aan de scheidsrechters en de coach van de tegenstander.

Uiteraard gaan dit weekend de vlaggen halfstok, maar voor het overige vraagt de familie van Veerle om te handelen in de geest van Veerle: vier het leven en geniet van de hockeysport!


Voor nadere berichtgeving verzoeken wij jullie de website in de gaten te houden. Indien jullie vragen hebben kunnen deze gesteld worden op het e-mailadres 
[email protected].

Wij wensen Hanneke, Jan Willem, Laurine en Hidde, vriendinnen, vrienden en teamgenoten van Veerle en alle leden van onze club veel sterkte.

Bestuur MHCBE


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws