header-image-vb.jpg

Bericht van de Arbitragecommissie

Nieuwsafbeelding
23-2-2023  | 

De afgelopen maanden hebben we een aantal scheidsrechtercursussen en examens georganiseerd.

Met vreugde kunnen we melden dat maar liefst 92 kandidaten hun scheidsrechterkaart hebben gehaald.

Voor de 10 kandidaten die helaas zijn gezakt, zullen binnen afzienbare tijd opnieuw in de gelegenheid worden gesteld hun kaart alsnog te halen.

Wij begrijpen dat fluiten niet voor iedereen een hobby is en het als moeilijk of spannend wordt ervaren.

Degene die als ze moeten fluiten (extra) begeleiding willen, kunnen dat per mail doorgeven aan Cees Wouters [email protected],dan zorgen we dat er voor- tijdens en na de wedstrijd iemand aanwezig.

Geef dit i.v.m. de planning graag tijdig aan.

Wij merken dat er (nog voor de competitie is begonnen) al vervangende scheidsrechters worden gezocht voor wedstrijden in april, mei en juni.

Als lid van een vereniging heb je ook verplichtingen. Bij een hockeyvereniging is dat ook het fluiten van wedstrijden. Dat speler/speelsters hun bijdrage aan de club bij andere neerleggen betreuren wij zeer. Verenigen doe je samen.

Dus een oproep aan deze leden: lever je bijdrage zodat andere vrijwilligers niet extra worden belast.

Als je echt niet in de gelegenheid bent om te fluiten en je (binnen je eigen team) een vervanger hebt gevonden geef dan zo snel mogelijk aan het wedstrijdsecretariaat door wie je vervanger is, dan kan die aan het Digitale wedstrijdformulier worden gekoppeld voor het doorgeven van de uitslag.