header-image-vb.jpg

Let op; Lastige speeldata

24-2-2017  | 

Over enkele weken start de Lentecompetitie. Het Wedstrijdsecretariaat vraagt jullie aandacht voor een paar belangrijke zaken, zodat we hier samen een groot succes van kunnen maken:

 

Lastige speeldata

 

Ieder seizoen blijken enkele speeldagen toch wat lastig, omdat zij rond vakanties, feestdagen en / of examen(reizen) vallen. Wij willen nu alvast hiervoor jullie aandacht vragen. Zorg dat binnen jullie teams deze data worden besproken en ge├»nventariseerd of het team voldoende spelers op de been kan brengen. Is dit niet het geval én zijn de inval-mogelijkheden niet toereikend, neem dan tijdig contact op met het wedstrijdsecretariaat zodat samen gekeken kan worden naar een oplossing.

 

Zeker zaterdag 6 mei en zondag 7 mei behoeven aandacht. Voor teams met eindexamenkandidaten zal gekeken moeten worden naar alle speeldagen in mei en de laatste ronde in juni. In ons district spelen ook een tweetal Belgische clubs mee. Zij dienen, tezamen met de tegenstanders, rekening te houden met de speeldagen die in / rond de Paasvakantie vallen (1-17april).

 

Mochten hier vragen over zijn, neem dan even contact op.