header-image-vb.jpg

Teamindeling miniteams tweede seizoenshelft

10-1-2017  | Hierbij de indelingen van de meisjes- en jongens miniteams voor de tweede seizoenshelft van het seizoen 2016-2017. Let op; de teamindelingen zijn helaas niet te openen vanaf de mobiele app.

Bij de meisjes achttallen en zestallen zijn slechts een paar wijzigingen doorgevoerd. De meisjes drietallen teams zijn nieuw en gaan voor het eerst competitie spelen. De indeling van M3F1 als drietallen team is nog onder voorbehoud. Wij zijn nog in afwachting van toestemming van de bond om deze meisjes een half jaar drietallen competitie te laten spelen in plaats van zestallen competitie.

Bij de jongensteams zijn eveneens enkele wijzigingen doorgevoerd.

‚ÄčIndien u vragen of opmerkingen hebt over de indelingen, dan verzoeken wij u vriendelijk deze vragen of opmerkingen uiterlijk op maandag 16 januari 2017 per e-mail in te dienen bij de Technische Commissie, via het e-mailadres: [email protected] com

Tot slot berichten wij u dat de trainingstijden van de miniteams ongewijzigd blijven. Voor M3F1 betekent dit dat zij blijven trainen op maandag van 17:00 tot 18:00 uur. Voor M3F2 tot en met M3F5 betekent dit, dat zij gezamenlijk blijven trainen op vrijdag van 16:30 tot 17:30 uur.