header-image-vb.jpg

Veldverlichting

16-11-2016  | Beste spelers, trainers & coaches,

Helaas genoodzaakt dient er wederom een bericht te worden geplaatst omtrent het uitzetten van de verlichting na trainingen en wedstrijden. Steeds vaker wordt er vergeten door leden, trainers & coaches de verlichting uit te zetten na de training. Dit is een verantwoordelijkheid die je dient te nemen als team zijnde. Ieder seizoen worden er duizenden euro's verspilt met het onnodig laten branden van de verlichting. 
Een absurde zaak wanneer we collectief niet staan te springen om contributieverhogingen! Laten we dan ook met z'n allen de kosten enigszins in de hand houden!

  • Ben je de laatste op de avond die traint op een van de velden dan is jouw team verantwoordelijk voor het uitzetten van de verlichting!
  • Wanneer er eigenlijk nog een team na jouw trainingstijd hoort te trainen, maar deze komen niet; neem dan zelf de verantwoordelijkheid en zet alsnog de verlichting uit!
  • Wanneer je onverhoopt toch een leeg veld ziet maar waar de verlichting wel staat te branden; neem dan zelf de verantwoordelijkheid en zet alsnog de verlichting uit!
  • Wanneer je er niet zeker van bent of er na jouw trainingstijd nog getraind gaat worden, spreek een ander team op een ander veld aan en vraag deze een oogje in het zeil te houden en indien nodig de verlichting uit te zetten!
  • Heeft een team toch de veldverlichting aan laten staan, spreek elkaar hierop aan!
  • VERLAAT NOOIT ALS LAATSTE HET COMPLEX ZONDER DE VERLICHTING UIT TE HEBBEN GEZET!

Mocht je hier vragen en/of opmerkingen over hebben, neem contact op met de beheercommissie!
Met vriendelijke groet,

Beheercommissie

Reacties

Madieke van Rijn
Heel begrijpelijk bericht! Maar wellicht is het ook verstanding aan de team/coaches te laten weten , waar en hoe deze verlichting uit moet gaan. Dan kunnen we daar zeker rekening mee houden!

Reageer op het nieuws