header-image-vb.jpg

Succesvolle business club avond met alle sponsoren!

14-11-2016  | Donderdag 10 november vond de business club avond van de MHCBE plaats. Onder het thema "Wine & Dine” was er een gezellig samenzijn en netwerken bij Brasserie Robben.

Wij werden ontvangen door zangeres Henrike Brouwer. Waarna we een fantastische toelichting kregen op de wijnen door de somelier van DareWines. Twee wijnen en een gerecht, waarmee Michael aantoonde dat wijn zeer bepalend is voor de beleving van een gerecht, wonderlijk maar waar. Wij mochten de heerlijke wijnen proeven bij de lekkere gerechten die geserveerd werden. Gedurende de avond verzorgde Michael Daels van DareWines alle sponsoren een wonderbaarlijke smaakbeleving. Ondertussen zong zangeres, presentator, theatermaker en tekstschrijver Henrike een aantal erg leuke liederen waarin ze over iedere sponsor wat vertelde met wat speciale aandacht voor de voorzitter van de sponsorcommissie. Henrike Brouwer deed ons blozen vanwege de persoonlijke aandacht die ze ieder van ons schonk.

De nieuwe hoofdsponsor Van Roosmalen had een aantal mooie nieuwe Volvo’s ter bezichtiging staan,  waarbij we jammer genoeg de weergoden niet mee hadden.

Via deze weg: nogmaals dank aan alle mooie sponsoren die onze club steunen! Wilt u bij het volgende bijzondere evenement ook als sponsor aanwezig zijn? Neem dan snel contact op met de sponsor commissie.