header-image-vb.jpg

Stem nu op onze Clubheld; Cees Wouters!

Nieuwsafbeelding
9-11-2016  | 
'Met Cees Wouters binnen onze vereniging weten we dat het allemaal goed en strak geregeld is!' Zomaar een willekeurige quote als je men vraagt wat ze denken als je de naam Cees Wouters noemt! Cees Wouters al jarenlang (lees; decennia lang) actief onder meer als wedstrijdsecretariaat en arbiter! Beide niet altijd de meest dankbare taak binnen een vereniging maar zo ontzettend onmisbaar! 

Als vereniging zijn we uiteraard onwijs trots op al onze vrijwilligers en zijn het stuk voor stuk allemaal regelrechte helden van de club!
Sommige vrijwilligers verdienen het nou eens echt om in het zonnetje gezet te worden en mogen (lees; moeten) we onze waardering naar extra hem/haar uitspreken!

Hoe kunnen we aan Cees nou beter onze waardering laten zien dan met z'n allen hem de titel als 'Clubheld van het jaar' proberen te geven?! Stem via onderstaande link op onze clubheld Cees Wouters en maak zelf ook kans op mooie cadeau's en prijzen! 


Zonder jouw stem en waardering is dit uiteraard niet te verwezenlijken, hoe meer stemmen, hoe beter! Vraag ook vooral aan je teamgenoten, ouders, broertjes/zusjes, opa en oma om ook te stemmen op onze held Cees Wouters!

Wat de uitslag van deze verkiezing ook is; voor ons is en blijft Cees hoe dan ook onze Clubheld!