header-image-vb.jpg

Eeuwige Roem bij MHCBE!

19-9-2016  | 
Wat is de Walk of Game?
In de paden vanuit de hoofdingang van het clubhuis worden er standaard trottoirtegels vervangen door een voor  jou gepersonaliseerde tegel om voor leden, sponsoren en andere geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden hun naam te vereeuwigen op een tegel bij MHCBE. De tegels geven de paden een speels karakter, de namen op de tegels worden geregeld gelezen door de bezoekers en je steunt de club door het kopen van een tegel. Zo slaan wij maar liefst drie vliegen in één klap!

 Voor wie is de Walk of Game bedoeld?
Voor jong en oud, voor man en vrouw, voor lid en niet-lid, voor opa’s en oma’s, voor vaders en moeders, voor broers en zussen, teams en voor sponsoren en niet-sponsoren.

Kortom: voor iedereen die het leuk lijkt om een tegel te hebben op de Walk of Game!

Hoe ziet zo’n tegel er eigenlijk uit?
Het is een vierkante antraciet grijze stoeptegel van 30 x 30 cm met opdruk. De tekst wordt middels een lazertechniek in één tint op de tegel aangebracht. Het maximaal aantal karakters dat op de tegel kan worden geprint is 15 per regel, met een maximum van twee regels per tegel. Dus: max. 30 karakters per tegel.

Iedere tegel zal standaard worden voorzien van het seizoenjaar van aankoop, zodat men in ieder seizoen een tegel kan bestellen.

 Wat zijn de kosten voor een Walk of Game tegel?
De tegel kost eenmalig € 125,00 voor een particulier. Voor bedrijven kost een tegel, met een bedrijfslogo, eenmalig € 250,00 inclusief BTW. De tegels blijven minimaal 3 jaar liggen en de plaats is op de genoemde strook. Het is niet mogelijk om een plaats te claimen.

Waar begint de Walk of Game ?  
Deze begint bij de hoofdingang van het clubhuis en eindigt tussen veld 2 en veld 3*. In principe zijn dus alle looppaden naar de velden beschikbaar. Wij willen de eerste tegels twee weken na de officiële opening van het veld leggen. De tegels worden minimaal twee keer per seizoen gelegd.

Wanneer kun je de tegels kopen?
Nu! Je kunt het inschrijfformulier nu invullen en opsturen. Ook bij de feestelijke opening van het nieuwe veld zal er de hele dag een verkooppunt zijn om de tegels te kopen. Maar ook na deze dag en zelfs na het leggen van de eerste tegels heb je natuurlijk nog de mogelijkheid om een tegel aan te vragen. Deze actie loopt voor onbepaalde tijd en zal elk opvolgend seizoen herhaald worden. 

Wat moet je doen om een tegel in de Walk of Game te krijgen?
Heel simpel. Vul het inschrijfformulier in, zet je handtekening eronder en stuur dit op naar [email protected] met als onderwerp ‘Walk of Game’. De rest regelen wij.

Wij hopen je voldoende geïnformeerd te hebben over de Walk of Game. Mocht je nog vragen hebben, dan kunt je deze mailen naar [email protected]

 

Met sportieve groet,

namens de sponsorcommissie Aart Beukers