header-image-vb.jpg

Dagprogramma 25 september; officiële opening veld 3

19-9-2016  | Afgelopen zomerstop is er een hypermodern, top-of-the-line nieuw waterveld gerealiseerd binnen onze accommodatie . In Nederland is er slechts één enkele vereniging met een dergelijk waterveld, Larensche Mixed Hockeyclub. Om dit veld feestelijk en officieel te openen zijn er 25 september, zondag aanstaande, verschillende activiteiten op en rondom het veld georganiseerd! 
Daarnaast wordt er ook met trots stil gestaan bij de twee nieuwe hoofdsponsoren welke MHC Berkel-Enschot vanaf dit seizoen rijker is geworden en worden deze officieel aan u getoond!

Voor de (jongste) jeugd, welke ook allen van harte zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de openingsceremonie (hiervoor krijgen zij op zeer kort termijn een mail toegestuurd), zal er een groot springkussen aanwezig zijn! 

Iedereen (leden & niet-leden, opa's & oma's, broertjes & zusjes, vrienden & familie en sponsoren) worden dus van harte uitgenodigd om zondag as., aanwezig te zijn bij deze feestelijke opening! Houd de website en social media in de gaten voor eventuele informatie!

Dagprogramma:
12.45 uur: MHC Berkel-Enschot Dames 1 - Rosmalen Dames 1

14.15 uur: Officiële opening veld 3 door voorzitter Jan Kleijn en wethouder van de gemeente Tilburg

14.45 uur: MHC Berkel-Enschot Heren 1 - Helmond Heren 1

16.15 uur: Openingsfeest in clubhuis


Tot zondag!