header-image-vb.jpg

Vroege Vogels: hulp bij wedstrijden en ontvangst mini's op zaterdag

6-9-2016  |  Uitzetten velden en leveren gastvrouw / gastheer

Iedere zaterdag is er een mini-team, kinderen en ouders, dat 30 min eerder op de club is om de velden klaar te zetten. Deze lente competitie zijn jullie één van deze teams. Jullie worden om 8.00 uur verwacht bij de gastvrouwen! Jullie krijgen dan een duidelijke instructies, mondeling en op papier, hoe ieder veld ingedeeld/ uitgezet moet worden. Vele handen maken licht werk, dus als ieder kind één ouder meeneemt als hulp dan zijn jullie zo klaar.

Rechts van het clubhuis staan een 3 tal containers, in één van die containers, staan de karren met hockey-doeltjes en pylonen, vanaf daar vertrekt er per veld, 1 kar met materiaal. De karren blijven tijdens de mini wedstrijden bij het veld staan, maar wel buiten het hek i.v.m. de veiligheid.

Na de wedstrijden ruimt ieder team zijn eigen doeltjes en pylonen zelf op en brengt die naar de kar, ben je als laatste team van het veld, dan graag even de volle kar naar de container rijden. Dit geldt voor iedereen, ook ben je geen vroege vogel. Na het uitzetten van de velden, zo rond 8.15/8.20 kunnen de ouders een kopje koffie/ thee aan de bar bestellen en staat er voor het team lekkere tosti's en ranja klaar.

Vergeet je Vroege Vogel beurt niet, anders staan de mini velden niet op tijd klaar voor de overige teams! De minicommissie vraagt van elk team dat 'vroege vogel' is 1 gastvrouw of gastheer voor die ochtend. Deze ouder is die zaterdag tussen 8.00 - 10.30 uur aanwezig en coördineert het uitzetten van de velden (doeltjes en pylonnen), ontvangt tegenstanders & spelleider, deelt koffie- & ranjamuntjes uit en geeft aan waar iedereen speelt. Na de wedstrijden zorgt hij of zij ervoor dat de thuisspelende teams het materiaal hebben opgeruimd en sluit het materiaalhok af.

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Er is altijd een ervaren gastvrouw aanwezig om uitleg te geven en te ondersteunen. Zij helpen je graag mee en samen zorgen jullie ervoor dat die ochtend vlot verloopt en dat alle wedstrijden van start kunnen gaan. Het ‘vroege vogel’ team is die ochtend dan zelf bezig met het uitzetten van de velden samen met coaches en evt. andere ouders. Belangrijk om te weten is dat je tussendoor altijd even naar de wedstrijd van je kind kunt gaan kijken!

Het schema voor de Vroege Vogels (wordt nog aangevuld):

10 sep             J6E1

17 sep             M6E2

24 sep             M6E3

1 okt                M6E6

8 okt                M6E4

15 okt              M6E5 

5 nov               M6E1

12 nov             M8E2

19 nov             M8E1

26 nov             J8E1

Dank voor jullie inzet! 
De Mini-commissie