header-image-vb.jpg

Herfstvakantie; Matchplay Hockeykamp

26-8-2016  | 

Na het grote succes van het minikamp in de zomervakantie organiseert Matchplay Hockey op 24, 25 en 26  oktober het herfst Matchplay Hockeykamp op MHC Berkel Enschot. Ben jij tussen de 5-8 of 9-13 jaar en op zoek naar een leuke en sportieve invulling van je herfstvakantie? Dan is het Matchplay minikamp echt iets voor jou!

Binnen het hockeyprogramma komt iedere hockeyer tot zijn recht, zo ook de keepers! Van de beginnende mini tot en met de gevorderde C speler/speelster biedt Matchplay een uitdagend programma!
Naast het verbeteren van je hockeytechnieken en skills is er ook voldoende tijd voor fun en recreatie! 2 x 2 uur per dag een gevarieerd hockeyprogramma onder begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers/ hoofdklassespelers:

·         je slagsnelheid meten met de Speedmasters snelheidsmeter

·         coaching skills

·         uitdagende Matchplay behendigheidsparcours

·         wedstrijdvormen met kans op medailles

·         uitdagende trainingsvormen die van jou een nog betere hockeyer maken.

In de middag hebben we een stevige lunch met fruit, warm bijgerecht en voldoende tussendoortjes.

Daarnaast  ontvangt elke deelnemer het officiële Matchplay Dry- t hockeyshirt!

Om het intensieve hockeyprogramma af te wisselen hebben we een uitdagend recreatief middagprogramma wat helemaal bij de herfstvakantie past! Het programma bestaat onder andere een speurtocht, quizmiddag en andere recreatieve verrassingen!

Dit alles maakt jouw herfstvakantie tot een geslaagd hockeyavontuur. We starten ’s ochtends om 09.00 uur en het avontuur eindigt om 17.00 uur 

Schrijf je je voor 15 september in, dan ontvang je de vroegboekkorting en zijn de kosten van het kamp 125,- per persoon. 

Schrijf je in op: www.minikamp.nl

Het team van Matchplay hoopt jullie allen weer te zien tijdens het herfst hockeykamp bij MHC Berkel Enschot! 

Het Matchplay Team